Open Nav

Lirik lagu Cerito Loro Ft New Pallapa Yeni Inka

Lirik lagu Yeni Inka - Cerito Loro Ft New Pallapa di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "Yeni Inka ft New Pallapa - Cerito Loro (Official Live Music)", lagu ini resmi rilis pada 22 Februari 2021. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Cerito Loro Ft New Pallapa yang dinyanyikan oleh Yeni Inka.

Yeni Inka - Cerito Loro Ft New Pallapa

Judul Cerito Loro
Artis Yeni Inka
Kategori Dangdut
Judul Video Yeni Inka ft New Pallapa - Cerito Loro (Official Live Music)
Durasi Video 05:39 Menit
Diperbarui 23 Februari 2021

Download Yeni Inka Cerito Loro Ft New Pallapa

Lirik Lagu Cerito Loro Ft New Pallapa:
(Cerito Loro)

Tak Tembangke Lagu Iki
Kanggo Sliramu Sing Paling Tak Tresnani
Getun Ati Iki Aku Ra Nepati Janji
Aku Lungo Tanpo Kondo Mergo Kedanan Wong Liyo

Kelingan Mbiyen Dewe Ketemu
Kowe Janji Ra Bakal Nglarani Atiku
Segampang Iki Caramu Mupus Roso Tresnoku
Aku Ra Bakal Lali Tekan Kapan Ra Bakal Tak Ngapurani

Kowe Lungo Ninggal Aku Atiku Loro
Ora Nyongko Kowe Gampang Keno Gudho
Aku Raiso Nompo Lehmu Dolanan Tresno
Tak Akoni Pancen Aku Iki Dudu Sopo Sopo

*
Sing Gede Pangapuramu Lungaku Ninggal Tatu
Wes Gawe Loro Atimu
Aku Ra Butuh Tresnomu Kabeh Kuwi Mung Palsu
Tak Buang Roso Tresnoku Korban Janji Manismu
Tak Jaluk Pengertianmu Ojo Dadi Loromu
Tulung Ngapuranen Aku

Ati Iki Dudu Dolanan Dudu Pelampiasan
Senajan Uripku Pas-pasan Aku Wani Kelangan
Ora Perlu Tok Getuni Cerito Loro Iki
Ora Bakal Tak Baleni

Back To *

Ora Perlu Tok Getuni Cerito Loro Iki
Ora Bakal Tak Baleni


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Yeni Inka

Lagu Yeni Inka Terpopuler

×