Open Nav

Lirik lagu Kadung Jeru Xena Xenita

Lirik lagu Xena Xenita - Kadung Jeru di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "Kadung Jeru", lagu ini resmi rilis pada 04 Agustus 2019. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Kadung Jeru yang dinyanyikan oleh Xena Xenita.

Xena Xenita - Kadung Jeru

Judul Kadung Jeru
Artis Xena Xenita
Kategori Dangdut
Judul Video Kadung Jeru
Durasi Video 05:44 Menit
Diperbarui 18 April 2020

Download Xena Xenita Kadung Jeru

Lirik Lagu Kadung Jeru:
Aku wes kadung jeru
Karo kowe sing ngapusi aku
Balik mbek mantanmu

Pancen wes nasibku
Mung dadi pelampiasan nafsu
Ben dekne balikan mbek awakmu

Jaremu pengen lali
Aku sing mbok curhati
Pancen aku sing salah
Ngarep luwih kowe luwih ku tak ngalah

Pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
Yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
Pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
Mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

Aku wes kadung jeru
Karo kowe sing ngapusi aku
Balik mbek mantanmu

Pancen wes nasibku
Mung dadi pelampiasan nafsu
Ben dekne balikan mbek awakmu

Jaremu pengen lali
Aku sing mbok curhati
Pancen aku sing salah
Ngarep luwih kowe luwih ku tak ngalah

Pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
Yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
Pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
Mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

(Mas kowe ojo nesu, pangapurane aku
Durung nganti iso buka atiku
Pancen bener kandamu, iki pancen salahku
Mugo mugo oleh sing luwih ayu)

Pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
Yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
Pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
Mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

Pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
Yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
Pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
Mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu
Mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

Senadyan kowe ra ayu, aku wes kadung jeru


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Xena Xenita

Lagu Xena Xenita Terpopuler

×