Open Nav

Lirik lagu Ngobong Ati Suliyana

Lirik lagu Suliyana - Ngobong Ati di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "Suliyana - Ngobong Ati - [Official Video]", lagu ini resmi rilis pada 24 Desember 2014. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Ngobong Ati yang dinyanyikan oleh Suliyana.

Suliyana - Ngobong Ati

Judul Ngobong Ati
Artis Suliyana
Kategori Dangdut
Judul Video Suliyana - Ngobong Ati - [Official Video]
Durasi Video 05:29 Menit
Diperbarui 06 April 2020

Download Suliyana Ngobong Ati

Lirik Lagu Ngobong Ati:
Kuwatno isun kuwatno
Nglakoni urip koyo gedigi

Saben ndino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cubone
Mulo wong tuwek bener omonge
Nyatane bener saiki ngobong ati
Gulo jowo rasane beru
Gudo ciloko akehe sewu

Isun seng ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welase tibane ngapusi

Sampek wong tuwek pesene seng sun anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati

Kuwatno isun kuwatno
Nglakoni urip koyo gedigi

Saben ndino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cubone
Mulo wong tuwek bener omonge

Gulo jowo rasane beru
Gudo ciloko akehe sewu

Isun seng ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welase tibane ngapusi

Sampek wong tuwek pesene seng sun anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati
Nyatane bener saiki ngobong ati


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Suliyana

Lagu Suliyana Terpopuler

×