Open Nav

Lirik lagu Kesekso Kangen Slemanreceh

Lirik lagu Slemanreceh - Kesekso Kangen di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "SLEMANRECEH - KESEKSO KANGEN (official video clip)", lagu ini resmi rilis pada 18 April 2020. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Kesekso Kangen yang dinyanyikan oleh Slemanreceh.

Slemanreceh - Kesekso Kangen

Judul Kesekso Kangen
Artis Slemanreceh
Kategori Indonesia
Judul Video SLEMANRECEH - KESEKSO KANGEN (official video clip)
Durasi Video 06:58 Menit
Diperbarui 11 Juni 2020

Download Slemanreceh Kesekso Kangen

Lirik Lagu Kesekso Kangen:
sawangen awakku iki
mugo kowe ngerteni
rasane ati iki
kesekso mergo kangen

ninggalke kowe
gawe atiku rindu
kangen sliramu

rangkulen aku
sandarno ning pundakku
loro sing wingi wingi
mugo enggal mari

tresno kowe sing duweni
tak simpen, tak dadekne kembang ning ati
mugo iso mekar lan mewangi

aku mung kangen ro sliramu
kowe sing iso ngusap eluhku
kowe sing iso nambani roso kangenku

kowe neng endi papanmu
aku iseh setyo ngenteni
balikmu sesandingan karo awakku

aku iseh setyo karo janjiku
neng kene aku iseh sayang sliramu
tak jaluk sing sabar nunggu tekoku bali

tresno kowe sing duweni
tak simpen, tak dadekne kembang ning ati
mugo iso mekar lan mewangi

aku mung kangen ro sliramu
kowe sing iso ngusap eluhku
kowe sing iso nambani roso kangenku

kowe neng endi papanmu
aku iseh setyo ngenteni
balikmu sesandingan karo awakku

aku iseh setyo karo janjiku
neng kene aku iseh sayang sliramu
tak jaluk sing sabar nunggu tekoku bali


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Slemanreceh

Lagu Slemanreceh Terpopuler

×