Open Nav

Lirik lagu Dongaku Nggo Kowe Slemanreceh

Lirik lagu Slemanreceh - Dongaku Nggo Kowe di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "SLEMANRECEH - DONGAKU NGGO KOWE (official video clip)", lagu ini resmi rilis pada 09 Februari 2020. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Dongaku Nggo Kowe yang dinyanyikan oleh Slemanreceh.

Slemanreceh - Dongaku Nggo Kowe

Judul Dongaku Nggo Kowe
Artis Slemanreceh
Kategori Indonesia
Judul Video SLEMANRECEH - DONGAKU NGGO KOWE (official video clip)
Durasi Video 05:36 Menit
Diperbarui 11 Juni 2020

Download Slemanreceh Dongaku Nggo Kowe

Lirik Lagu Dongaku Nggo Kowe:
iki pilihanku ninggalke sliramu
senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
mung cukup tak dongake mugo urip bahagia
bebrayan karo seng liyane

uwes cukup mung semene wae
ora usah perlu diteruske
kowe wes karo liane, mending aku seng ngalah
senajan aku wes nggerus atine

sepurane nduk aku nglarani
dudu maksudku arep ninggalke
mergo kahanane kudu ninggalke kowe
mergo kowe wes ono gantine

iki pilihanku ninggalke sliramu
senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
mung cukup tak dongake mugo urip bahagia
bebrayan karo seng liyane

kudu sabar ikhlas nerimo
tresno iki ora direstui
yen iki garise ora iso dipeksakke
kowe lan aku cukup semene

iki pilihanku ninggalke sliramu
senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
mung cukup tak dongake mugo urip bahagia
bebrayan karo seng liyane

iki pilihanku ninggalke sliramu
senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
mung cukup tak dongake mugo urip bahagia
bebrayan karo seng liyane

kudu sabar ikhlas nerimo
tresno iki ora direstui
yen iki garise ora iso dipeksakke
kowe lan aku cukup semene

iki pilihanku ninggalke sliramu
senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
mung cukup tak dongake mugo urip bahagia
bebrayan karo seng liyane

iki pilihanku ninggalke sliramu
senajan tresno iki tulus mung kanggo sliramu
mung cukup tak dongake mugo urip bahagia
bebrayan karo seng liyane


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Slemanreceh

Lagu Slemanreceh Terpopuler

×