Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Lirik lagu Ngampet Loro (Feat. Rossy) Sleman receh

Sleman receh 43x dilihat 2 minggu yang lalu
Sleman receh - Ngampet Loro (Feat. Rossy)

Sleman receh - Ngampet Loro (Feat. Rossy)

Lirik lagu Sleman receh - Ngampet Loro (Feat. Rossy) di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "SLEMANRECEH - NGAMPET LORO (official music video clip)", lagu ini resmi rilis pada 10 September 2020. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Ngampet Loro (Feat. Rossy) yang dinyanyikan oleh Sleman receh.

  • Title: Ngampet Loro (Feat. Rossy)
  • Artist: Sleman receh
  • Genre: Dangdut
  • Duration: 05:31 menit
  • Diperbarui: 13 September 2020
Lirik Lagu Ngampet Loro (Feat. Rossy) :

wes suwe aku ngampet loro ati
pengenku kowe iso ngerteni
rasane ning njero ati iki
kepengen biso nduweni

sampai kapan aku kudu koyo ngene
opo pancen iki wes dadi dalane
mugo sesuk kowe wani njelaske
yen kowe bakal milih salah sijine

nanging aku raiso ngungkapke
mergo awakmu wes ono sing ndue
cukup tak simpen nggo aku dewe
sayangku mung kanggo kowe

sampai kapan aku kudu koyo ngene
opo pancen iki wes dadi dalane
mugo sesuk kowe wani njelaske
yen kowe bakal milih salah sijine

nanging aku raiso ngungkapke
mergo awakmu wes ono sing ndue
cukup tak simpen nggo aku dewe
sayangku mung kanggo kowe

yo mung siji dadi panyuwunku
mugo awakmu dadi jodoku
sampai kapan tetap ku tunggu
jawaban kepastianmu

Bagikan: