Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Lirik lagu Salam Tresno Safira Inema

Safira Inema 320x dilihat 3 minggu yang lalu
Safira Inema - Salam Tresno

Safira Inema - Salam Tresno

Lirik lagu Safira Inema - Salam Tresno di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "Safira Inema - Salam Tresno (Official Music Video) Tresno Ra Bakal ilyang Kangen Sangsoyo Mbekas", lagu ini resmi rilis pada 28 October 2020. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Salam Tresno yang dinyanyikan oleh Safira Inema.

  • Title: Salam Tresno
  • Artist: Safira Inema
  • Genre: Dangdut
  • Duration: 05:20 menit
  • Diperbarui: 06 November 2020
Lirik Lagu Salam Tresno :

Sumilir Angin Wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji Tresnoku Yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun
Sayang... Aku tulus Tresno slirahmu... Huuu

Reff :

Tresno Ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam Tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Bagikan: