Open Nav

Lirik lagu A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro Om Wawes

Lirik lagu Om Wawes - A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro", lagu ini resmi rilis pada 14 Maret 2018. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro yang dinyanyikan oleh Om Wawes.

Om Wawes - A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro

Judul A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro
Artis Om Wawes
Kategori Dangdut
Judul Video A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro
Durasi Video 05:01 Menit
Diperbarui 10 Juni 2020

Download Om Wawes A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro

Lirik Lagu A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro:
Aku ra nyongko bakal ngene akhire
Ra kepikiran dadi remuk atiku
Atiku lungkrah mergo kahananku bubrah
Coba tak eling loromu neng aku

Biyen kowe tresno malah saiki kowe lungo
Aku mbok tinggal malah karo wong liyo
Nyesek rosone dodoku trenyuh rasaning atiku
Kok kowe tego ninggalke aku

Kowe tau ning uripk, kowe tau neng atiku
Ra bakal ilang rabakal ilang

Omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
Nanging senajan atiku seh tresno
Bendino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
Atiku jembar, jembar koyo segoro

Biyen kowe tresno malah saiki kowe lungo
Aku mbok tinggal malah karo wong liyo
Nyesek rosone dodoku trenyuh rasaning atiku
Kok kowe tego ninggalke aku

Kowe tau ning uripku kowe tau neng atiku
Ra bakal ilang rabakal ilang

Omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
Nanging senajan atiku seh tresno
Bendino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
Atiku jembar, jembar koyo segoro

Kowe tau ning uripku kowe tau neng atiku,
Ra bakal ilang rabakal ilang

Omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
Nanging senajan atiku seh tresno
Bendino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
Atiku jembar, jembar koyo segoro

Omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
Nanging senajan atiku seh tresno
Bendino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
Atiku jembar, jembar koyo segoro
Atiku jembar, jembar koyo segoro
Atiku jembar, jembar koyo segorooooooo……


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Om Wawes

Lagu Om Wawes Terpopuler

×