Open Nav

Lirik lagu Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda) Julia Perez

Lirik lagu Julia Perez - Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda) di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "Julia Perez - Teu Kunanaon - Aku Rapopo Versi Sunda (Official Lyrics Video)", lagu ini resmi rilis pada 15 Oktober 2014. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda) yang dinyanyikan oleh Julia Perez.

Julia Perez - Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda)

Judul Teu Kunanaon
Artis Julia Perez
Kategori Dangdut
Judul Video Julia Perez - Teu Kunanaon - Aku Rapopo Versi Sunda (Official Lyrics Video)
Durasi Video 04:08 Menit
Diperbarui 04 Oktober 2020

Download Julia Perez Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda)

Lirik Lagu Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda):
Duuh akang naon kalepatan diri
Akang teungteuingeun

Rasa hate ieu meuni broken
Mun papanggih rek disoek soek
Akang indehoy jeung miss tukinem

Don't alesan don't many alesan
I udah know akang osok jajan
Your wife ieu hayang diceraikeun

Sirah eneng meuni ng'ngeus lieur
Gara gara i think sagala rupa
Teu paduli how do you how how
Nu penting mah eneng seneng seneng

Is oke wae kang is oke wae
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Don't kambek egen kang don't kambek egen
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon

Don't alesan don't many alesan
I udah know akang osok jajan
Your wife ieu hayang diceraikeun

Sirah eneng meuni ng'ngeus lieur
Gara gara i think sagala rupa
Teu paduli how do you how how
Nu penting mah eneng seneng seneng

Is oke wae kang is oke wae
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Don't kambek egen kang don't kambek egen
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon

Is oke wae kang is oke wae
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Don't kambek egen kang don't kambek egen
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon

Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Da aku mah apa atuh


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Julia Perez

Lagu Julia Perez Terpopuler

×