Open Nav

Lirik lagu Kasunyatan Tresno (Sakura Ver.) Janur Kuning

Lirik lagu Janur Kuning - Kasunyatan Tresno (Sakura Ver.) di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "Janur Kuning - Kasunyatan Tresno [OFFICIAL]", lagu ini resmi rilis pada 18 Juli 2017. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Kasunyatan Tresno (Sakura Ver.) yang dinyanyikan oleh Janur Kuning.

Janur Kuning - Kasunyatan Tresno (Sakura Ver.)

Judul Kasunyatan Tresno
Artis Janur Kuning
Kategori Dangdut
Judul Video Janur Kuning - Kasunyatan Tresno [OFFICIAL]
Durasi Video 05:26 Menit
Diperbarui 03 Oktober 2020

Download Janur Kuning Kasunyatan Tresno (Sakura Ver.)

Lirik Lagu Kasunyatan Tresno (Sakura Ver.):
tenane atiku kangen ro sliramu
nanging amung tak batin
koyo ra percoyo kasunyatan tresno
saiki kari cerito

opo wis tenan lali temenan
marang aku sing mbok sayang

tegane atimu medot katresnanku
bareng wis karo slirane
aku mung biso nangis nelongso
nrimo kasunyatan tresno, loro

ning aku rumongso yen pancene tresno
iku ra biso dipekso
tak tangisono nganti sesek ning dodo
ra bakal biso balekne roso tresno

silir angin sumiliro
wartakno roso kangen sing tak rasakno
kerlip lintang sumunaro
kancanono atiku sing nandang loro, loro tresno

tegane atimu medot katresnanku
bareng wis karo slirane
aku mung biso nangis nelongso
nrimo kasunyatan tresno, loro

ning aku rumongso yen pancene tresno
iku ra biso dipekso
tak tangisono nganti sesek ning dodo
ra bakal biso balekne roso tresno

silir angin sumiliro
wartakno roso kangen sing tak rasakno
kerlip lintang sumunaro
kancanono atiku sing nandang loro, loro tresno


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Janur Kuning

Lagu Janur Kuning Terpopuler

×