Open Nav

Lirik lagu Cukup Aku Wae Intan Rahma

Lirik lagu Intan Rahma - Cukup Aku Wae di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "Intan Rahma - Cukup Aku Wae (Official Music Video)", lagu ini resmi rilis pada 12 Desember 2017. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Cukup Aku Wae yang dinyanyikan oleh Intan Rahma.

Intan Rahma - Cukup Aku Wae

Judul Cukup Aku Wae
Artis Intan Rahma
Kategori Dangdut
Judul Video Intan Rahma - Cukup Aku Wae (Official Music Video)
Durasi Video 04:36 Menit
Diperbarui 07 Mei 2020

Download Intan Rahma Cukup Aku Wae

Lirik Lagu Cukup Aku Wae:
Opo aku kudu lilo
Senajan abot neng njero dodo
Aku weruh koe mlaku ro wong liyo
Atiku keronto ronto

Opo iki cen dalane
Aku ro koe pancen du jodone
Mungkin wes takdire, gusti wes ndalakke
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane

Ra tak tangisi yen pancen koe pengen ngene
Cukop aku wae sing ngrsakke
Ojo mbaleni nglarani ati sing tresno koe
Lelakon urip ono balesanne

Kabeh ati ndue roso
Bakal kesikso yen di gawe loro
Nyawang sing di tresno
Nglanggati wong liyo
Bubrah kahanan ati trimo lunggo

Opo iki cen dalane
Aku ro koe pancen du jodone
Mungkin wes takdire, gusti wes ndalakke
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane

Ra tak tangisi yen pancen koe pengen ngene
Cukop aku wae sing ngrsakke
Ojo mbaleni nglarani ati sing tresno koe
Lelakon urip ono balesanne

Ra tak tangisi yen pancen koe pengen ngene
Cukop aku wae sing ngrsakke
Ojo mbaleni nglarani ati sing tresno koe
Lelakon urip ono balesane


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Intan Rahma

Lagu Intan Rahma Terpopuler

×