Open Nav

Lirik lagu Yowis! Hendra Kumbara

Lirik lagu Hendra Kumbara - Yowis! di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "Hendra Kumbara - Yowis! (Official Music Video)", lagu ini resmi rilis pada 18 Juli 2020. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Yowis! yang dinyanyikan oleh Hendra Kumbara.

Hendra Kumbara - Yowis!

Judul Yowis!
Artis Hendra Kumbara
Kategori Indonesia
Judul Video Hendra Kumbara - Yowis! (Official Music Video)
Durasi Video 05:38 Menit
Diperbarui 31 Juli 2020

Download Hendra Kumbara Yowis!

Lirik Lagu Yowis!:
Yowis, mung dadi kenangan
Yowis, mung neng angan-angan
Tresno sing tak gadang
Mung mandek neng tengah dalan
Aku kue wis ora sejalan
Yowis ben dadi cerito
Yowis mung sakedep moto
Janjimu rak ori
Jebule mung KW siji
Jarene tulus Jebule mung apus-apus
Aku nangis ra uwis-uwis
Teles gebes nganti kalis
Aku kangen neng mung tak pendem
Nangis mergo janjimu sing lamis

Opo meneh sing mbok goleki
Rumangsaku wis tak turuti
Tibo tangiku mung kanggo kue
Senajan sak onone
Sing penting perjuangane

Opo mergo wong ora due
Kue nganti tego ninggalake
Senajan atiku wis ajur mumur
Tetep kudu sukur
Mergo wis ono sing ngatur


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Hendra Kumbara

Lagu Hendra Kumbara Terpopuler

×