Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Lirik lagu Umpomo Aku Mati Happy Asmara

Happy Asmara 36x dilihat 6 hari yang lalu
Happy Asmara - Umpomo Aku Mati

Happy Asmara - Umpomo Aku Mati

Lirik lagu Happy Asmara - Umpomo Aku Mati di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "happy asmara - umpomo aku mati (official music video)", lagu ini resmi rilis pada 14 September 2020. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Umpomo Aku Mati yang dinyanyikan oleh Happy Asmara.

  • Title: Umpomo Aku Mati
  • Artist: Happy Asmara
  • Genre: Dangdut
  • Duration: 04:27 menit
  • Diperbarui: 16 September 2020
Lirik Lagu Umpomo Aku Mati :

jaremu aku sing enek ning atimu
jaremu aku sing iso dadi jantungmu
sliramu ning endi wis ra tau bali
atiku loro pas mok minggatno

setiaku iki opo wis dadi pungkasan
pengorbananku opo wis dadi kenangan
pancen wis nasibe pancen wis dalane
piye rasane yen dipisahne

ning endi tresno sing mbok rasakne
kudune kowe saiki ning kene
nanging aku sing loro
mergo kowe ngadoh ngelungo

ning endi tresno sing mbiyen tak banggakne
kudune kowe saiki ning kene
mungkin tak mati wae
opo kowe bakal ndungokne

setiaku iki opo wis dadi pungkasan
pengorbananku opo wis dadi kenangan
pancen wis nasibe pancen wis dalane
piye rasane yen dipisahne

ning endi tresno sing mbok rasakne
kudune kowe saiki ning kene
nanging aku sing loro
mergo kowe ngadoh ngelungo

ning endi tresno sing mbiyen tak banggakne
kudune kowe saiki ning kene
mungkin tak mati wae
opo kowe bakal ndungokne

hooo wo.. o..
umpomo mengko aku wis mati

Bagikan: