Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Lirik lagu Tinggalen Happy Asmara

Happy Asmara 302x dilihat 1 bulan yang lalu
Happy Asmara - Tinggalen

Happy Asmara - Tinggalen

Lirik lagu Happy Asmara - Tinggalen di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "happy asmara - tinggalen (official music video)", lagu ini resmi rilis pada 18 September 2020. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Tinggalen yang dinyanyikan oleh Happy Asmara.

  • Title: Tinggalen
  • Artist: Happy Asmara
  • Genre: Dangdut
  • Duration: 03:59 menit
  • Diperbarui: 21 September 2020
Lirik Lagu Tinggalen :

Wis tinggalen
Tinggalen tresnomu kuwi
Amergo kowe saiki
Wis nduwe ganti

Mugi iki
Dalan sing di wei gusti
Kowe lan aku ra iso
Yen dadi siji

Reff:

Mending tak lalekne
Roso sing ning njero atiku
Tatune wis tatu
Tatune wis keliwat jeru
Nanging yen wis
Walih jomblo leki aku
Tresnomu ning atiku sudah berlalu

Karo kowe
Aku wis ketutut tresno
Masio ra direstui
Karo wong tuo

Roso isih
Iso wae tok lalekno
Nanging roso loro iki
Jeru ning dodo

Reff

Mending tak lalekne
Roso sing ning njero atiku
Tatune wis tatu
Tatune wis keliwat jeru
Nanging yen wis
Walih jomblo leki aku
Tresnomu ning atiku sudah berlalu

Nanging yen wis
Walih jomblo leki aku
Tresnomu ning atiku sudah berlalu

Bagikan: