Open Nav

Lirik lagu Menungso Ora Toto Happy Asmara

Lirik lagu Happy Asmara - Menungso Ora Toto di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "HAPPY ASMARA - MENUNGSO ORA TOTO [ Ska Jhandut Version ] ( Official Music Video )", lagu ini resmi rilis pada 21 Januari 2021. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Menungso Ora Toto yang dinyanyikan oleh Happy Asmara.

Happy Asmara - Menungso Ora Toto

Judul Menungso Ora Toto
Artis Happy Asmara
Kategori Dangdut
Judul Video HAPPY ASMARA - MENUNGSO ORA TOTO [ Ska Jhandut Version ] ( Official Music Video )
Durasi Video 05:05 Menit
Diperbarui 17 Februari 2021

Download Happy Asmara Menungso Ora Toto

Lirik Lagu Menungso Ora Toto:
Cerito wingi tak tuliske dadi lagu
Mergo kahanane sing marai ngelu
Angin wengi sing nggregesi njero awak iki
Sing marai netes eluh ono pipi.
Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo.
Aku sing gemati. aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati.
Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati.
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto.
Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo.
Aku sing gemati. aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati.
Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati.
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto.
Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati.
Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto.
Kowe kui cen menungso oratoto.
Kabeh iki mung marai crito loro.


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Happy Asmara

Lagu Happy Asmara Terpopuler

×