Open Nav

Lirik lagu Dada Sayang Happy Asmara

Lirik lagu Happy Asmara - Dada Sayang di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "happy asmara - dada sayang | the rosta reborn [official]", lagu ini resmi rilis pada 26 Oktober 2020. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Dada Sayang yang dinyanyikan oleh Happy Asmara.

Happy Asmara - Dada Sayang

Judul Dada Sayang
Artis Happy Asmara
Kategori Dangdut
Judul Video happy asmara - dada sayang | the rosta reborn [official]
Durasi Video 05:46 Menit
Diperbarui 30 Oktober 2020

Download Happy Asmara Dada Sayang

Lirik Lagu Dada Sayang:
Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kahanan
Tak kuat kuatne ati
Nadyan loro tenan
Sing dikarepne selawase sesandingan
Nyatane kabeh mung dadi kenangan

Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yowes kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku we malah ro wong liyo
Aku sadar wes raono artine

Yowes dada sayang dewe wes rak dadi siji
Sing ati ati nggon bebrayan
Tak dongake tresno nyawiji
Yowes dada sayang, lilo ora tak gondeli
Amergo wes kudu sadar dudu sopo sopo aku iki

Yen wonten kurang, ngapunten kulo
Cukup ngerti wae setyomu mung semono


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Happy Asmara

Lagu Happy Asmara Terpopuler

×