Open Nav

Lirik lagu Kasekso Tresno Eny Sagita

Lirik lagu Eny Sagita - Kasekso Tresno di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "eny sagita - kasekso tresno", lagu ini resmi rilis pada 16 Desember 2015. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Kasekso Tresno yang dinyanyikan oleh Eny Sagita.

Eny Sagita - Kasekso Tresno

Judul Kasekso Tresno
Artis Eny Sagita
Kategori Dangdut
Judul Video eny sagita - kasekso tresno
Durasi Video 06:00 Menit
Diperbarui 08 Mei 2021

Download Eny Sagita Kasekso Tresno

Lirik Lagu Kasekso Tresno:
Pemandian sri tanjung iki biyen tau wes dadi saksi
sliramu lan sliraku ngucapke janji kang suci
nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji
lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali

kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku
ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu
aku tansah muji ing gusti moga-mugo inggalo bali
urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti

rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati
nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji
lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali

kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku
ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu
aku tansah muji ing gusti moga-mugo inggalo bali
urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti

rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati
nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji
lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali

kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku
ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu
aku tansah muji ing gusti moga-mugo inggalo bali
urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti

rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Eny Sagita

Lagu Eny Sagita Terpopuler

×