Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Lirik lagu Cemoro Soge Eny Sagita

Eny Sagita 161x dilihat 6 bulan yang lalu
Eny Sagita - Cemoro Soge

Eny Sagita - Cemoro Soge

Lirik lagu Eny Sagita - Cemoro Soge di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "SAGITA - Cemoro Soge - voc. Eni Sagita ft Sarah Brillian", lagu ini resmi rilis pada 18 June 2019. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Cemoro Soge yang dinyanyikan oleh Eny Sagita.

  • Title: Cemoro Soge
  • Artist: Eny Sagita
  • Genre: Dangdut
  • Duration: 05:59 menit
  • Diperbarui: 24 March 2020
Lirik Lagu Cemoro Soge :

wedang ireng neng pinggir segoro soge
dadi tombo katresnanku sing ngemboro
ning pinggir segoro kidul, pasir alus sing ngancani
ombak gumblegar dadi saksi kangenku

pengen ambyur gegojekan karo banyu
luwih jangkep kabeh yen ono sliramu
duh pepujaning atiku kancanono roso iki
mugo biso sesandingan ro sliramu

ijo wit witane cemoro urang arane
pinongko dadi saksine kangen iki
abang candik ayu semburat apik wernone
ngelengake marang manise esemmu

pacitan dadi crito roso kangen jroning dodo
sineksen cemoro urang dadi nyoto

pengen ambyur gegojekan karo banyu
luwih jangkep kabeh yen ono sliramu
duh pepujaning atiku kancanono roso iki
mugo biso sesandingan ro sliramu

ijo wit witane cemoro urang arane
pinongko dadi saksine kangen iki
abang candik ayu semburat apik wernone
ngelengake marang manise esemmu

pacitan dadi crito roso kangen jroning dodo
sineksen cemoro urang dadi nyoto

Bagikan: