Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Lirik lagu Ati Dudu Wesi Derradru

Derradru 178x dilihat 3 bulan yang lalu
Derradru - Ati Dudu Wesi

Derradru - Ati Dudu Wesi

Lirik lagu Derradru - Ati Dudu Wesi di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "DERRADRU official - ATI DUDU WESI", lagu ini resmi rilis pada 22 May 2020. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Ati Dudu Wesi yang dinyanyikan oleh Derradru.

  • Title: Ati Dudu Wesi
  • Artist: Derradru
  • Genre: Dangdut
  • Duration: 05:03 menit
  • Diperbarui: 11 July 2020
Lirik Lagu Ati Dudu Wesi :

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Bagikan: