Open Nav

Lirik lagu Ngawi Nagih Janji Denny Caknan & Ndarboy Genk

Lirik lagu Denny Caknan & Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk (Official Music Video)", lagu ini resmi rilis pada 23 Agustus 2020. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Ngawi Nagih Janji yang dinyanyikan oleh Denny Caknan & Ndarboy Genk.

Denny Caknan & Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji

Judul Ngawi Nagih Janji
Artis Denny Caknan & Ndarboy Genk
Kategori Dangdut
Judul Video Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk (Official Music Video)
Durasi Video 05:16 Menit
Diperbarui 27 Agustus 2020

Download Denny Caknan & Ndarboy Genk Ngawi Nagih Janji

Lirik Lagu Ngawi Nagih Janji:
Kowe biyen ngomong tresno
Janji rabakal ngeliyo
Jare pun mantep atimu
Bakal ngenteni baliku

Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk

Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali

Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi

Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Hu uu uu
Hu uu uu

Aku neng Ngawi
Aku nagih janji
Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk

Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni

Mbendino tak rasani, saiki aku bali
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti

Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe

Lek ra gelem ora wae
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti

Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Denny Caknan & Ndarboy Genk

Lagu Denny Caknan & Ndarboy Genk Terpopuler

×