Open Nav

Lirik lagu Mawar Bodas Darso

Lirik lagu Darso - Mawar Bodas di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "Darso Mawar bodas", lagu ini resmi rilis pada 31 Juli 2017. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Mawar Bodas yang dinyanyikan oleh Darso.

Darso - Mawar Bodas

Judul Mawar Bodas
Artis Darso
Kategori Dangdut
Judul Video Darso Mawar bodas
Durasi Video 05:03 Menit
Diperbarui 03 Oktober 2020

Download Darso Mawar Bodas

Lirik Lagu Mawar Bodas:
Mapay jalan satapak
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa capena
Sabab aya nu diteang

Hujan angin dor dar gelap
Hunteu aya keur ngiuhan
Sanajan awak rancucut
Teu paduli kajeun teuing
Nu penting mah asal nepi
Ka tempat anu di tuju
Rek ngalongok mawar bodas
Nu moal lila ka ala

Sugan tea moal gagal
Kembang geus aya nu boga
Balik teh asa hoream leumpang ge asa ngalayang
Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Darso

Lagu Darso Terpopuler

×