Open Nav

Lirik lagu Aku Sing Lungo Aftershine

Lirik lagu Aftershine - Aku Sing Lungo di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "aku sing lungo", lagu ini resmi rilis pada 27 Maret 2020. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Aku Sing Lungo yang dinyanyikan oleh Aftershine.

Aftershine - Aku Sing Lungo

Judul Aku Sing Lungo
Artis Aftershine
Kategori Dangdut
Judul Video aku sing lungo
Durasi Video 05:57 Menit
Diperbarui 08 Oktober 2020

Download Aftershine Aku Sing Lungo

Lirik Lagu Aku Sing Lungo:
Kelingan mbiyen kae
Kowe ninggalke aku
Loro sak njroning atiku
Kowe tego medot janji sumpah setiamu
Tanpo abot atimu kowe ngelalekke aku
Jebul mergo kowe uwes ono liyane
Cukup aku ngerteni polahmu
Aku yo mung dadi pelampiasanmu
Aku wes ora percoyo
Kabeh kata-kata sayangmu kui mung ngapusi
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih disio-sio
Nanging kabeh ucapanmu raono buktine
Malah kowe ninggal aku ngaboti gendakanmu
Kowe milih kae sing bagus rupane
Sing sugih bandane, bedo aku opo anane
Ra ngelingi sopo sing gemati
Sopo sing ono naliko kowe loro ati
Nanging malah kowe nyidro aku, mblenjani janjimu
Ninggalke loro ning njero dodo, aku ra trimo
Aku wes ora percoyo
Kabeh kata-kata sayangmu kui mung ngapusi
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih disio-sio
Jaremu biyen kowe tresno
Janji ora ninggalke aku
Nanging pas kowe ketemu ro kae
Tresnomu pindah ning ati liyane
Aku wes ora percoyo (ora percoyo)
Kabeh kata-kata sayangmu kui mung ngapusi
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih disio-sio
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih disio-sio


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Aftershine

Lagu Aftershine Terpopuler

×