Open Nav

Lirik lagu Lelaki Di Telefon Afieq Shazwan

Lirik lagu Afieq Shazwan - Lelaki Di Telefon di Stafaband lengkap tanpa daftar. Dengan video klipnya yang berjudul "afieq shazwan - lelaki di telefon (official music video)", lagu ini resmi rilis pada 28 November 2019. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Lelaki Di Telefon yang dinyanyikan oleh Afieq Shazwan.

Afieq Shazwan - Lelaki Di Telefon

Judul Lelaki Di Telefon
Artis Afieq Shazwan
Kategori Malaysia
Judul Video afieq shazwan - lelaki di telefon (official music video)
Durasi Video 03:41 Menit
Diperbarui 17 November 2020

Download Afieq Shazwan Lelaki Di Telefon

Lirik Lagu Lelaki Di Telefon:
dah berkali-kali ku biar
kau mengatakan itu fitnah
lelaki di telefon
sekadar teman ku tak kenal pun

baru-baru ini ku sedar
ternyata kata mereka benar
salah belok selekoh
rupa-rupanya kau dah selingkuh

bila dipersoal kau tiada jawapan
pahitnya berakhir dengan pertelingkahan
tiada penyudah kau kata ku mulakan
maaf sayang kini aku sudah tak tahan

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

ramai yang berkata kau liar
aku hanya dengar dan diam
lelaki di telefon
rupanya teman di waktu tidur

dan akhirnya ku mula sedar
ternyata kata mereka benar
salah belok selekoh
bukti depan mata kau selingkuh
bila dipersoal kau tiada jawapan
pahitnya berakhir dengan pertelingkahan
tiada penyudah kau kata ku mulakan
maaf sayang kini aku sudah tak tahan

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

(malik abdullah)
cakap terang, siapa itu
cakap sekarang, jangan tipu
bila check message kau tersipu-sipu
panggil dia sayang
panggil aku bae kau dah keliru

tolong jawab jangan gagap
pilih kata betul-betul bila kau nak cakap
bila aku telefon dulu kau jawab cepat
sekarang biar berdering-dering lambat angkat

sudah-sudah jangan bagi alasan
kau pilih dia, teruskan berpasangan
kau pilih aku, jangan dipermainkan
bisik hati aku baik cari lain kan?

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon (5x)


Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lainnya oleh Afieq Shazwan

Lagu Afieq Shazwan Terpopuler

×