Open Nav

Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang) MP3

Download lagu Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang), ukuran 6.14 MB durasi 06:08 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Yuni Vebra, dan telah diperbarui pada 05 Maret 2021.

Artis Yuni Vebra
Judul Wegah Kelangan
Rilis 04 March 2021
Ukuran 6.14 MB
Durasi 06:08 Menit
View 405x
Judul Video Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Official Music Live) Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang)

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Bila kamu mengunduh lagu Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang) MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang) belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang)

Wegah Kelangan

Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Ning Ati
Pengenku Kowe Ngerti Sing Tak Pikir Saiki

Tulung Kowe Ojo Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngeliyo
Kabeh Iki Kahanan, Ra Iso Neruske Katresnan

Jujur Aku Iseh Sayang, Wegah Kelangan
Mergo Tresno Wis Tak Patri Ning Jero Ati
Nanging Arep Piye Maneh Iki Wis Kahanan,
Kudu Pisahan

Njalukku Kowe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris, Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Ora Ono Niatku Ngelarani Atimu
Rungokno Aku Senajano Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gede Roso Tresnaku

Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Kowe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Lek Ngelarani

Jujur Aku Iseh Sayang, Wegah Kelangan
Mergo Tresno Wis Tak Patri Ning Jero Ati
Nanging Arep Piye Maneh Iki Wis Kahanan,
Kudu Pisahan

#WegahKelangan
#YuniVebra
#MusicInteractive​

FOR BUSINESS
WA : 085859995721 / Indro


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Yuni Vebra Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Yuni Vebra

Lagu dari Yuni Vebra Terpopuler

×