Open Nav

Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang)

Download lagu Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang), ukuran 6.14 MB durasi 06:08 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Yuni Vebra. Lagu Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang) dari Yuni Vebra resmi rilis pada 04 March 2021. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Yuni Vebra terus dapat berkarya. Dapatkan link download Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang) gratis, mudah dan cepat.

Artis Yuni Vebra
Judul Wegah Kelangan
Diunggah 05 Maret 2021
Ukuran 6.14 MB
Durasi 06:08 Menit
View 302x
Judul Video Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Official Music Live) Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang)

Wegah Kelangan

Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Ning Ati
Pengenku Kowe Ngerti Sing Tak Pikir Saiki

Tulung Kowe Ojo Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngeliyo
Kabeh Iki Kahanan, Ra Iso Neruske Katresnan

Jujur Aku Iseh Sayang, Wegah Kelangan
Mergo Tresno Wis Tak Patri Ning Jero Ati
Nanging Arep Piye Maneh Iki Wis Kahanan,
Kudu Pisahan

Njalukku Kowe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris, Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Ora Ono Niatku Ngelarani Atimu
Rungokno Aku Senajano Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gede Roso Tresnaku

Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Kowe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Lek Ngelarani

Jujur Aku Iseh Sayang, Wegah Kelangan
Mergo Tresno Wis Tak Patri Ning Jero Ati
Nanging Arep Piye Maneh Iki Wis Kahanan,
Kudu Pisahan

#WegahKelangan
#YuniVebra


Baca selengkapnya ›

Download lagu Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang)

Download lagu Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang), Download Lagu Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Official Music Live) Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan Mp3 , yuni-vebra-wegah-kelangan-jujur-aku-iseh-sayang.mp3, Lirik lagu Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang), Video klip Yuni Vebra Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang) mp4. Kumpulan link download Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Yuni Vebra Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Yuni Vebra

Lagu dari Yuni Vebra Terpopuler

×