Open Nav

Yeni Inka - Teteg Ati MP3

Download lagu Yeni Inka - Teteg Ati, ukuran 6.58 MB durasi 06:53 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Yeni Inka, dan telah diperbarui pada 17 September 2022.

Artis Yeni Inka
Judul Teteg Ati
Rilis 17 September 2022
Ukuran 6.58 MB
Durasi 06:53 Menit
View 513x
Judul Video Yeni Inka - Teteg Ati (Official Music Yi Production)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Yeni Inka - Teteg Ati

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Bila kamu mengunduh lagu Teteg Ati MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Yeni Inka - Teteg Ati belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Yeni Inka - Teteg Ati di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Yeni Inka - Teteg Ati

Teteg Ati

ning Pungkasan Srengenge Sore Iki
atiku Iseh Roso Sumpek
nanging Sempet Mikerke Sliramu

sing Tak Tresnani
ning Pungkasan Rembulan Wengi Iki
atiku Iseh Milih Berjuang Bertahan
korban Ati Perasaan Kanggo Sliramu
koco Iki Dadi Seksi Pedihe Atiku
kowe Gawe Ati Sing Tak Jogo Dadi Gelo
bola Bali Kowe Sing Salah
nanging Aku Sing Disalahke E

mas Perlu Dingerteni
Teteg Ke Atiku Wis Koyo Ibumu
ora Tau Nggersulo Ngadepi Polahmu
sing Nggawe Atiku Atiku Tatu

ning Pungkasan Srengenge Sore Iki
atiku Iseh Roso Sumpek
nanging Sempet Mikerke Sliramu
sing Tak Tresnani

koco Iki Dadi Seksi Pedihe Atiku
kowe Gawe Ati Sing Tak Jogo Dadi Gelo
bola Bali Kowe Sing Salah

nanging Aku Sing Disalahke Eii
wis Rapopo Aku Sing Disalahno
tapi Elingo Cen Aku Sing Lilo
dadi Payung Naliko Udane Teko
mas Perlu Dingerteni

tetegke Atiku Wis Koyo Ibumu
ora Tau Nggersulo Ngadepi Polahmu
sing Nggawe Atiku Atiku Tatu
senajan Kowe Mung Nyepelekke
nanging Ati Iki Tetep Tak Kuatke
sumpah Ati Iki

setiyoku Mung Kanggo Kowe
selawase Bebarengan Karo Kowe
selawase Ora Bakal Tak Liyakke
selawase Tetept Eteg Atine


TERIMAKASIH

- ALLAH
- KELUARGA
- TEMAN
- YILO.ID, PASUKAN AMBYAR
- DAN SEMUA CREW
____________________________________________________________________
#YeniInka
#TetegAti
#YILO.ID
#YeniInkaProduction
#YIProduction

Dukung Setiap Karya Kami
Support & Dukungan Kalian Luar Biasa....

CONTACT PERSON ( ADMIN) : 08122887781 (CRIS)


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Yeni Inka Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Yeni Inka

Lagu dari Yeni Inka Terpopuler

×