Open Nav

Yeni Inka - Pacobaning Urip MP3

Download lagu Yeni Inka - Pacobaning Urip, ukuran 6.55 MB durasi 06:50 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Yeni Inka, dan telah diperbarui pada 14 Juni 2022.

Artis Yeni Inka
Judul Pacobaning Urip
Rilis 16 June 2021
Ukuran 6.55 MB
Durasi 06:50 Menit
View 32x
Judul Video Pacobaning Urip - Yeni Inka - OM ADELLA
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Yeni Inka - Pacobaning Urip

Bila kamu mengunduh lagu Pacobaning Urip MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Yeni Inka - Pacobaning Urip belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Yeni Inka - Pacobaning Urip di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Yeni Inka - Pacobaning Urip

Adella

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi mbendino
Nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Kowe lan aku biso urip mulyoTansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene
Anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo Kang Kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Panama Production
Cumi-cumi Audio

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi mbendino
Nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene
Anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo Kang Kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi mbendino
Nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene
Anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo Kang Kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Kowe lan aku biso urip mulyo


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Yeni Inka Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Yeni Inka

Lagu dari Yeni Inka Terpopuler

×