Open Nav

Xena Xenita - Tibo Mburi

Download lagu Xena Xenita - Tibo Mburi, ukuran 5.34 MB durasi 05:26 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Xena Xenita. Lagu Tibo Mburi dari Xena Xenita resmi rilis pada 03 July 2019. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Xena Xenita terus dapat berkarya. Dapatkan link download Tibo Mburi gratis, mudah dan cepat.

Artis Xena Xenita
Judul Tibo Mburi
Diunggah 18 April 2020
Ukuran 5.34 MB
Durasi 05:26 Menit
View 329x
Judul Video Tibo Mburi - Xena Xenita Om Dimas Pro 1 Dekade TRAKC RX King Jogja
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Xena Xenita - Tibo Mburi

Aku dewekan ning dalan prapatan
Sakwise kowe ngajak bubaran
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo dewe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Mlaku nem wulan aku iseh dewekan
Krungu kabar kowe arep tunangan
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo kowe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(Kowe ngerti aku ora gampang
Kadung suwe dewe bebarengan
Nanging Gusti duwe dalan liyo
Aku kudu lilo, aku kudu nerimo lan legowo)

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi
(Kowe kudu nerimo lan legowo)


Baca selengkapnya ›

Download lagu Xena Xenita - Tibo Mburi

Download lagu Xena Xenita - Tibo Mburi, Download Lagu Tibo Mburi - Xena Xenita Om Dimas Pro 1 Dekade TRAKC RX King Jogja Mp3 , xena-xenita-tibo-mburi.mp3, Lirik lagu Tibo Mburi, Video klip Xena Xenita Tibo Mburi mp4. Kumpulan link download Tibo Mburi di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Xena Xenita Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Xena Xenita

Lagu dari Xena Xenita Terpopuler

×