Open Nav

Woro Widowati - Wong Sepele

Download lagu Woro Widowati - Wong Sepele, ukuran 5.36 MB durasi 05:28 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Woro Widowati. Lagu Wong Sepele dari Woro Widowati resmi rilis pada 01 April 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Woro Widowati terus dapat berkarya. Dapatkan link download Wong Sepele gratis, mudah dan cepat.

Artis Woro Widowati
Judul Wong Sepele
Diunggah 04 Oktober 2020
Ukuran 5.36 MB
Durasi 05:28 Menit
View 421x
Judul Video wong sepele
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Woro Widowati - Wong Sepele

Duh abote
Kahanane uripku
Kudu nandhang loro
Dipandang sesisih moto
Yen takdire kudu di kuat kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine
Kadang pengen ngeluh
Mlaku we kadang kesandungNaliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kuwi pancen bedo bedo
Dedel duel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo jalani uripku iki
Jujur sedih uripku koyo mengkene
Sugih waras durung tau tak rasakke
Urip dewe tresno ra ono seng nggape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele
Mlaku we kadang kesandung
Ora ono seng nulung
Tangise ning ati ra iso tak bendhung
Yen takdire
Kudu dikuat kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine
Kadang pengen ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kuwi pancen bedo bedo
Dedel duel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo njalani uripku iki
Jujur sedih uripku koyo mengkene
Sugih waras durung tau tak rasakke
Urip dewe tresno ra ono sing nggape
Kudu sabar ming dianggep wong sepele
Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati ra iso tak bendhung
Mlaku we kadang kesandung
Ora ono seng nulung
Tangise neng ati ra iso tak bendhung
Aku pancen wong sepele
Nanging bakal tak buktikke
Dadi uwong ojo seneng nyepelekke


Baca selengkapnya ›

Download lagu Woro Widowati - Wong Sepele

Download lagu Woro Widowati - Wong Sepele, Download Lagu wong sepele Mp3 , woro-widowati-wong-sepele.mp3, Lirik lagu Wong Sepele, Video klip Woro Widowati Wong Sepele mp4. Kumpulan link download Wong Sepele di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Woro Widowati Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Woro Widowati

Lagu dari Woro Widowati Terpopuler

×