Open Nav

Woro Widowati - Tak Ikhlasno

Download lagu Woro Widowati - Tak Ikhlasno, ukuran 4.46 MB durasi 04:36 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Woro Widowati. Lagu Tak Ikhlasno dari Woro Widowati resmi rilis pada 17 March 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Woro Widowati terus dapat berkarya. Dapatkan link download Tak Ikhlasno gratis, mudah dan cepat.

Artis Woro Widowati
Judul Tak Ikhlasno
Diunggah 04 Oktober 2020
Ukuran 4.46 MB
Durasi 04:36 Menit
View 353x
Judul Video tak ikhlasno
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Woro Widowati - Tak Ikhlasno

Sepine howo iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku
Ademe wengi iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne, masio abot sanggane, oh

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne, masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase


Baca selengkapnya ›

Download lagu Woro Widowati - Tak Ikhlasno

Download lagu Woro Widowati - Tak Ikhlasno, Download Lagu tak ikhlasno Mp3 , woro-widowati-tak-ikhlasno.mp3, Lirik lagu Tak Ikhlasno, Video klip Woro Widowati Tak Ikhlasno mp4. Kumpulan link download Tak Ikhlasno di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Woro Widowati Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Woro Widowati

Lagu dari Woro Widowati Terpopuler

×