Open Nav

Woro Widowati - Dada Sayang

Download lagu Woro Widowati - Dada Sayang, ukuran 5.33 MB durasi 05:25 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Woro Widowati. Lagu Dada Sayang dari Woro Widowati resmi rilis pada 05 February 2021. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Woro Widowati terus dapat berkarya. Dapatkan link download Dada Sayang gratis, mudah dan cepat.

Artis Woro Widowati
Judul Dada Sayang
Diunggah 07 Februari 2021
Ukuran 5.33 MB
Durasi 05:25 Menit
View 355x
Judul Video Woro Widowati - Dada Sayang (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Woro Widowati - Dada Sayang

Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kahanan
Tak' kuat-kuatne ati
Nadyan loro tenan

Sing dikarepne
Selawase sesandingan
Nyatane kabeh mung dadi kenangan
Sing ati-ati nggon bebrayan
Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yo wis kudu tak' lilane
Nadnyan perih atiku

Ninggalke aku
Kowe malah ro' wong liyo
Aku sadar wis ra' ono artine

Yo wis dada sayang
Dewe wis ra' dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak' dongakne tresno nyawiji

Yo wis dada sayang
Lilo ora tak' gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki

Yen wonten kurang
Nganpunten kulo
Cukup ngerti wae'
Setyomu mung semono

Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yo wis kudu tak' lilane
Nadnyan perih atiku

Ninggalke aku
Kowe malah ro' wong liyo
Aku sadar wis ra' ono artine

Yo wis dada sayang
Dewe wis ra' dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dongakne tresno nyawiji

Yo wis dada sayang
Lilo ora tak' gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki

Yen wonten kurang
Nganpunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono

Yo wis dada sayang
Dewe wis ra' dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak' dongakne tresno nyawiji

Yo wis dada sayang
Lilo ora tak' gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki

Yen wonten kurang
Nganpunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono


Baca selengkapnya ›

Download lagu Woro Widowati - Dada Sayang

Download lagu Woro Widowati - Dada Sayang, Download Lagu Woro Widowati - Dada Sayang (Official Music Video) Mp3 , woro-widowati-dada-sayang.mp3, Lirik lagu Dada Sayang, Video klip Woro Widowati Dada Sayang mp4. Kumpulan link download Dada Sayang di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Woro Widowati Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Woro Widowati

Lagu dari Woro Widowati Terpopuler

×