Open Nav

Woro Widowati - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi)

Download lagu Woro Widowati - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi), ukuran 4.19 MB durasi 04:09 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Woro Widowati. Lagu Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) dari Woro Widowati resmi rilis pada 05 March 2021. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Woro Widowati terus dapat berkarya. Dapatkan link download Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) gratis, mudah dan cepat.

Artis Woro Widowati
Judul Cidro 2
Diunggah 05 Maret 2021
Ukuran 4.19 MB
Durasi 04:09 Menit
View 1,326x
Judul Video woro widowati - cidro 2 | panas panase srengenge kuwi (official music video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Woro Widowati - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi)

Durung nganti garing
Catu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu
Nambahi loro batinku

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu nambahi loro batinku
Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu


Baca selengkapnya ›

Download lagu Woro Widowati - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi)

Download lagu Woro Widowati - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi), Download Lagu woro widowati - cidro 2 | panas panase srengenge kuwi (official music video) Mp3 , woro-widowati-cidro-2-panas-panase-srengenge-kuwi.mp3, Lirik lagu Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi), Video klip Woro Widowati Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) mp4. Kumpulan link download Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Woro Widowati Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Woro Widowati

Lagu dari Woro Widowati Terpopuler

×