Open Nav

Via Vallen - Wegah Kelangan

Download lagu Via Vallen - Wegah Kelangan, ukuran 4.45 MB durasi 04:35 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Via Vallen. Dapatkan link download Wegah Kelangan gratis, mudah dan cepat.

Artis Via Vallen
Judul Wegah Kelangan
Diunggah 21 Maret 2020
Ukuran 4.45 MB
Durasi 04:35 Menit
View 344x
Judul Video Via Vallen - Wegah Kelangan [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Stafaband - Download lagu Via Vallen - Wegah Kelangan yang resmi rilis pada 14 September 2018 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Via Vallen terus dapat berkarya.

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan


Lirik Lagu "Wegah Kelangan" oleh Via Vallen

        Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan
Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajano aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Baca selengkapnya ›

Download lagu Via Vallen - Wegah Kelangan

Download lagu Via Vallen - Wegah Kelangan, Download Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan [OFFICIAL] Mp3 , via-vallen-wegah-kelangan.mp3, Lirik lagu Wegah Kelangan, Video klip Via Vallen Wegah Kelangan mp4. Kumpulan link download Wegah Kelangan di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Via Vallen Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Via Vallen

Lagu dari Via Vallen Terpopuler

×