Open Nav

Via Vallen - Salah Tompo MP3

Download lagu Via Vallen - Salah Tompo, ukuran 4.6 MB durasi 04:51 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Via Vallen, dan telah diperbarui pada 06 Mei 2020.

Artis Via Vallen
Judul Salah Tompo
Rilis 11 April 2017
Ukuran 4.6 MB
Durasi 04:51 Menit
View 457x
Judul Video Via Vallen - Salah Tompo [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Via Vallen - Salah Tompo

Bila kamu mengunduh lagu Salah Tompo MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen - Salah Tompo belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Via Vallen - Salah Tompo di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Via Vallen - Salah Tompo

Bingung rasane ati.
krungu kabar kowe wes ndue ganti.
seng eling tansah mbiyen karo janjine

malah sopo sing arep ninggalke
kurang opo aku iki.
kabeh penjalukmu wes tak turuti.
pari basan nggayuh bulan tak lakoni
opo kowe sing ora ngerti

pancen awake aku tresno marang awakmu
ra nyongko, ra ngiro kowe arep ninggalke aku
opo ra kerlingan semono karo janjimu
kowe ra bakal ninggalke kbeh tresno sucimu
aku krungu seko tonggo gawe cidro ning ati

etok kabeh jare awakmu wes oleh ganti
opo balesane awakmu koyo ngene iki
nganti kowe tego iso ninggalke sumpah lan janjimu

ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong lio
raono niatan aku golek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani

ojo salah tompo, ojo salah nerimo
gampang banget kowe percoyo karo wong lio
raono niatan opo mneh golek ganti
mergo kowe kui sing ono ning jeroing ati

wes rasah nesu opo meneh kudu mureng
ndak dadi pikirian engko awakmu dadi gering
pancen tresno kui mesti akeh pagoda
tak buktekke kabeh ben kowe ora ndresulo

bingung rasane ati.
krungu kabar kowe wes ndue ganti.
seng eling tansah mbiyen karo janjine
malah sopo sing arep ninggalke

kurang opo aku iki.
kabeh penjalukmu wes tak turuti.
pari basan nggayuh bulan tak lakoni
opo kowe sing ora ngerti

ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong lio
raono niatan aku golek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani

ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong lio
raono niatan aku golek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Via Vallen Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Via Vallen

Lagu dari Via Vallen Terpopuler

×