Open Nav

Via Vallen - Salah Tompo

Download lagu Via Vallen - Salah Tompo, ukuran 4.6 MB durasi 04:51 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Via Vallen. Lagu Salah Tompo dari Via Vallen resmi rilis pada 11 April 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Via Vallen terus dapat berkarya. Dapatkan link download Salah Tompo gratis, mudah dan cepat.

Artis Via Vallen
Judul Salah Tompo
Diunggah 06 Mei 2020
Ukuran 4.6 MB
Durasi 04:51 Menit
View 238x
Judul Video Via Vallen - Salah Tompo [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Via Vallen - Salah Tompo


        Bingung rasane ati.

krungu kabar kowe wes ndue ganti.
seng eling tansah mbiyen karo janjine

malah sopo sing arep ninggalke
kurang opo aku iki.
kabeh penjalukmu wes tak turuti.
pari basan nggayuh bulan tak lakoni
opo kowe sing ora ngerti

pancen awake aku tresno marang awakmu
ra nyongko, ra ngiro kowe arep ninggalke aku
opo ra kerlingan semono karo janjimu
kowe ra bakal ninggalke kbeh tresno sucimu
aku krungu seko tonggo gawe cidro ning ati

etok kabeh jare awakmu wes oleh ganti
opo balesane awakmu koyo ngene iki
nganti kowe tego iso ninggalke sumpah lan janjimu

ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong lio
raono niatan aku golek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani

ojo salah tompo, ojo salah nerimo
gampang banget kowe percoyo karo wong lio
raono niatan opo mneh golek ganti
mergo kowe kui sing ono ning jeroing ati

wes rasah nesu opo meneh kudu mureng
ndak dadi pikirian engko awakmu dadi gering
pancen tresno kui mesti akeh pagoda
tak buktekke kabeh ben kowe ora ndresulo

bingung rasane ati.
krungu kabar kowe wes ndue ganti.
seng eling tansah mbiyen karo janjine
malah sopo sing arep ninggalke

kurang opo aku iki.
kabeh penjalukmu wes tak turuti.
pari basan nggayuh bulan tak lakoni
opo kowe sing ora ngerti

ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong lio
raono niatan aku golek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani

ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong lio
raono niatan aku golek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani
Baca selengkapnya ›

Download lagu Via Vallen - Salah Tompo

Download lagu Via Vallen - Salah Tompo, Download Lagu Via Vallen - Salah Tompo [OFFICIAL] Mp3 , via-vallen-salah-tompo.mp3, Lirik lagu Salah Tompo, Video klip Via Vallen Salah Tompo mp4. Kumpulan link download Salah Tompo di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Via Vallen Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Via Vallen

Lagu dari Via Vallen Terpopuler

×