Open Nav

Via Vallen - Ngeliyo MP3

Download lagu Via Vallen - Ngeliyo, ukuran 5.31 MB durasi 05:23 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Via Vallen, dan telah diperbarui pada 21 Maret 2020.

Artis Via Vallen
Judul Ngeliyo
Rilis 15 April 2019
Ukuran 5.31 MB
Durasi 05:23 Menit
View 885x
Judul Video Via Vallen - Ngeliyo ( Official Music Video )
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Via Vallen - Ngeliyo

Bila kamu mengunduh lagu Ngeliyo MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen - Ngeliyo belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Via Vallen - Ngeliyo di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Via Vallen - Ngeliyo

Lorone ati bagai tertusuk duri
Arep obah dadi males
Awakku iki lemes

Raiso sambat, aku mencoba kuat
Nanging malah tambah loro
Kelingan koe ngeliyo

Nandur kembang malah tukule brambang
Gawe mripat iki nangis
Ati tansah keiris-iris

Ora nyongko kowe milih wong liyo
Padahal aku sing selalu ono
Ratau gawe koe loro

Yen pancen ngene balesanmu
Aku mung iso pasrah
Tak tangisono kui wes dadi karepmu

Janji setyo saiki mung dadi cerito
Mergo kowe malah milih wong liyo
Ora peduli kepiye perasaanku iki
Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

Wes kadung tresno aku digawe loro
Opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
Nyesek ning njero ati, aku wes cinta mati
Padahal aku tulus kowe malah ngelarani

Bab dilarani jane aku wes kebal
Nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
Jujur aku ra kuat ngelakoni tresno iki
Aku kudu ngerasakke sliramu mbagi ati

Janji setyo saiki mung dadi cerito
Mergo kowe malah milih wong liyo
Ora peduli kepiye perasaanku iki
Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

Bubur kacang ijo campur ketan ireng
Ajur njobo jero mikir kowe dadi cumleng
Pilih mangan sego tinimbang mangan roti
Ra nyongko kowe tego janjimu mbok blenjani

Tresna tenanan malah mbok nggo dolanan
Atiku ora gampang nompo iki kahanan
Kudu ikhlas ngelalekke, tak kubur dalam-dalam
Mugo iki terakhir ngalami kegagalan

Yen pancen ngene balesanmu
Aku mung biso pasrah
Tak tangisono kuwi wes dadi karepmu

Janji setyo saiki mung dadi cerito
Mergo kowe malah milih wong liyo
Ora peduli kepiye perasaanku iki
Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

Janji setyo saiki mung dadi cerito
Mergo kowe malah milih wong liyo
Ora peduli kepiye perasaanku iki
Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Via Vallen Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Via Vallen

Lagu dari Via Vallen Terpopuler

×