Open Nav

Via Vallen - Mending Pedot (ft. Pendhoza)

Download lagu Via Vallen - Mending Pedot (ft. Pendhoza), ukuran 3.46 MB durasi 03:34 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Via Vallen. Lagu Mending Pedot (ft. Pendhoza) dari Via Vallen resmi rilis pada 06 April 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Via Vallen terus dapat berkarya. Dapatkan link download Mending Pedot (ft. Pendhoza) gratis, mudah dan cepat.

Artis Via Vallen
Judul Mending Pedot
Diunggah 09 Juni 2020
Ukuran 3.46 MB
Durasi 03:34 Menit
View 442x
Judul Video Via Vallen feat. Pendhoza - Mending Pedot [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Via Vallen - Mending Pedot (ft. Pendhoza)

janji janji janji marang awakku
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati

aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
mubeng ra karuen
mikirke koe cah ayu (cah ayu)
sing nggawe pikiran
ning ngopo kok koyo ngene, mben dino tok sepeleke

opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
mung nglarani ati, pasrah karo sing Ilahi

uwes cukup cukup cukup anggonmu leh sandiworo
nek pancen ra tresno tresno luwih becik koe lungo
ra iso tepo sliro, gawe atiku nelongso
mending pedot wae, golek tresno sing liyane

aku trimo pedot senajan rasane abot
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
ati wes ra biso neruske dalane crito
marang koe cah ayu mergo janji palsumu

wes cukup semen anggongku nyanding awakmu
senajan rasa tresno iseh ono mring sliramu
saiki koe lungo seko adohing mripatku
aku kudhu kuat senajan pisahan ro awakmu

ibarat tibo tasih ketiban ondo
wes loro tambah di sio-sio
opo koe kui wes ora mikir
timbang ngrasaíke tresnomu aku trimo sumingkir

janji janji janji janji marang awakku
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati

uwes cukup cukup cukup anggonmu leh sandiworo
nek pancen ra tresno tresno luwih becik koe lungo
ra iso tepo sliro, gawe atiku nelongso
mending pedot wae, golek tresno sing liyane


Baca selengkapnya ›

Download lagu Via Vallen - Mending Pedot (ft. Pendhoza)

Download lagu Via Vallen - Mending Pedot (ft. Pendhoza), Download Lagu Via Vallen feat. Pendhoza - Mending Pedot [OFFICIAL] Mp3 , via-vallen-mending-pedot-ft-pendhoza.mp3, Lirik lagu Mending Pedot (ft. Pendhoza), Video klip Via Vallen Mending Pedot (ft. Pendhoza) mp4. Kumpulan link download Mending Pedot (ft. Pendhoza) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Via Vallen Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Via Vallen

Lagu dari Via Vallen Terpopuler

×