Open Nav

Via Vallen - Gelem Tak Rabi

Download lagu Via Vallen - Gelem Tak Rabi, ukuran 4.28 MB durasi 04:18 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Via Vallen. Lagu Gelem Tak Rabi dari Via Vallen resmi rilis pada 12 February 2021. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Via Vallen terus dapat berkarya. Dapatkan link download Gelem Tak Rabi gratis, mudah dan cepat.

Artis Via Vallen
Judul Gelem Tak Rabi
Diunggah 13 Februari 2021
Ukuran 4.28 MB
Durasi 04:18 Menit
View 201x
Judul Video Via Vallen - Gelem Tak Rabi ( Official Music Video )
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Via Vallen - Gelem Tak Rabi

Saiki Manteb tenan cintaku karo kowe
Wes ora podo karo wingenane
Aku ra milah mileh karo wong lanang liyo
Yo mung kowe nek gelem tak jak tunangan

Sing tak jaluk gelerno kowe tak rabi
Mas kawine njaluk opo kari muni
Rencana bulan madu ning luar negeri
Syarate siji pokok kowe gelem tak rabi

Opo yo kowe tego nggawe atiku loro
Nolak cintaku iki aku dadi nelongso
Ora usah percoyo omongane wong liyo
Sing ndadekne cintaku bakal ora mbok trimo

Wong tuamu wong tuaku wis setuju
Kari tukar cicin karo neng penghulu
Perkoro ragat aku kabeh sing ngangkat
Tak cepaki sak milyar kowe kok malah minggat

Tibake kowe tego ninggal aku ning ndeso
Malah katut wong liyo aku keronto ronto
Ku tak peduli lagi pergi jangan kembali
Tak golek pacar lagi nggo nambani ati iki

Opo yo kowe tego nggawe atiku loro
Nolak cintaku iki aku dadi nelongso
Ora usah percoyo omongane wong liyo
Sing ndadekno cintaku bakal ora mbok trimo


Baca selengkapnya ›

Download lagu Via Vallen - Gelem Tak Rabi

Download lagu Via Vallen - Gelem Tak Rabi, Download Lagu Via Vallen - Gelem Tak Rabi ( Official Music Video ) Mp3 , via-vallen-gelem-tak-rabi.mp3, Lirik lagu Gelem Tak Rabi, Video klip Via Vallen Gelem Tak Rabi mp4. Kumpulan link download Gelem Tak Rabi di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Via Vallen Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Via Vallen

Lagu dari Via Vallen Terpopuler

×