Open Nav

Via Vallen - Cidro

Download lagu Via Vallen - Cidro, ukuran 4.67 MB durasi 04:58 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Via Vallen. Dapatkan link download Cidro gratis, mudah dan cepat.

Artis Via Vallen
Judul Cidro
Diunggah 06 Mei 2020
Ukuran 4.67 MB
Durasi 04:58 Menit
View 410x
Judul Video Via Vallen - Cidro ( Official )
Format Audio/MP3, Video/MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Via Vallen - Cidro


Lirik Lagu "Cidro" oleh Via Vallen

        Wes samestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jeroning dodo
Kepiye meneh iki pancen nasib ku

Kudu nandang loro koyo mengkene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae
Dek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlarat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo ke bacut tresno
Ora ngiro saikine cidro
Wes samestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji

Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jeroning dodo
Kepiye maneh iki pancen nasib ku
Kudu nandang loro koyo mengene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

Dek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mbleni janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo urip ku

Aku nelongso mergo ke bacut tresno
Ora ngiro saikine cidro
Ora ngiro saikine cidro
Baca selengkapnya ›

Download lagu Via Vallen - Cidro

Stafaband - Download lagu Via Vallen - Cidro yang resmi rilis pada 02 October 2019 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Via Vallen terus dapat berkarya.

Download MP3 / Video MP4

Download lagu Via Vallen - Cidro, Download Lagu Via Vallen - Cidro ( Official ) Mp3 , via-vallen-cidro.mp3, Lirik lagu Cidro, Video klip Via Vallen Cidro mp4. Kumpulan link download Cidro di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Via Vallen Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Via Vallen

Lagu dari Via Vallen Terpopuler

×