Open Nav

Via Vallen - Bojoku Galak (DSA RECORD LIVE)

Download lagu Via Vallen - Bojoku Galak (DSA RECORD LIVE), ukuran 5.18 MB durasi 05:10 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Via Vallen. Lagu Bojoku Galak (DSA RECORD LIVE) dari Via Vallen resmi rilis pada 30 April 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Via Vallen terus dapat berkarya. Dapatkan link download Bojoku Galak (DSA RECORD LIVE) gratis, mudah dan cepat.

Artis Via Vallen
Judul Bojoku Galak
Diunggah 04 Oktober 2020
Ukuran 5.18 MB
Durasi 05:10 Menit
View 344x
Judul Video Via Vallen - Bojoku Galak [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Via Vallen - Bojoku Galak (DSA RECORD LIVE)

wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung bisa meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing bagus dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene


Baca selengkapnya ›

Download lagu Via Vallen - Bojoku Galak (DSA RECORD LIVE)

Download lagu Via Vallen - Bojoku Galak (DSA RECORD LIVE), Download Lagu Via Vallen - Bojoku Galak [OFFICIAL] Mp3 , via-vallen-bojoku-galak-dsa-record-live.mp3, Lirik lagu Bojoku Galak (DSA RECORD LIVE), Video klip Via Vallen Bojoku Galak (DSA RECORD LIVE) mp4. Kumpulan link download Bojoku Galak (DSA RECORD LIVE) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Via Vallen Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Via Vallen

Lagu dari Via Vallen Terpopuler

×