Open Nav

Via Vallen - Bojo Ketikung

Download lagu Via Vallen - Bojo Ketikung, ukuran 5.21 MB durasi 05:13 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Via Vallen. Lagu Bojo Ketikung dari Via Vallen resmi rilis pada 11 April 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Via Vallen terus dapat berkarya. Dapatkan link download Bojo Ketikung gratis, mudah dan cepat.

Artis Via Vallen
Judul Bojo Ketikung
Diunggah 06 Mei 2020
Ukuran 5.21 MB
Durasi 05:13 Menit
View 239x
Judul Video Via Vallen - Bojo Ketikung [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Via Vallen - Bojo Ketikung


        Aku ra nyongko
Kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono
Lanang liyo seng seneng kowe
Nganti kowe nikung
Bojone konco dewe
Sak tenane atiku loro...
Reff: pertama*

Hee...
Kowe koncoku
Seng jarene cs ku
Nanging nyatane neng mburi
Kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak
Bojone konco dewe
Ora mikir koncone
Tumindak sak penak e
Paitan cangkem lunyu
Kau merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah
Mana kutahu
Seakan kau arjuna
Padahal engkau kecu
Ra nganggo sopan santun
Kau dustai diriku

Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Mencoba rapopo...

Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Kebacut loro...

Aku ra nyongko...
Kowe tego karo konco...
Jarene konco kenthel...
Bojoku kok sleding tekel...

Opo ra ono...
Lanang liyo seng seneng kowe...
Nganti kowe nikung...
Bojone konco dewe...

Reff: ke2
Aku kurang opo kok kowe iso tego
Opo ono salahku terus kowe nikung
Aku
Opo kudu tak jarno
Kok aku kudu lilo
Ngrasakne tumindakmu
Seng ngrugekke awakku
Pancen kowe konyol
Neng utekmu kok protol
Pendak ndinone awor
E, bojoku kok gondhol
Tak bisa aku pendam
Mana sanggup bertahan
Neng ngarep kok apik an
Neng mburi kok bajingan...

Sak tenane atiku loro
Nanging aku...
Mencoba rapopo...
Sak tenane atiku loro
Nanging aku...
Wes kebacut loro...

Aku ra nyongko, kowe tego karo konco,
Jarene konco kenthel, bojoku kok sleding tekel,

Opo ra ono, lanang liyo seng seneng kowe...
Nganti kowe nikung... bojone konco dewe...

Reff: ke 3
Yoo wes sak karepmu, nek ngeneki caramu
Yen wes iki dalane, aku mung ikhlas wae,
Kowe mung tak titeni,
Kok watakmu kemlinthi, pacar teman sendiri,
Kau anggap permai suri
Gek ndang rumat kono,
Gek ndang untal kono,
Mugo iso seneng, awet tekan tuo
Sakjane aku ngguyu, mikirke tumindakmu,
Kok kowe nggragas banget,
Ngopeni turahanku...

Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Mencoba rapopo...

Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Kebacut loro...

Aku ra nyongko, kowe tego konco,
Jarene konco kenthel, bojoku kok sleding tekel,

Opo ra ono, lanang liyo seng seneng kowe, nganti kowe nikung
Bojone konco dewe

Aku ra nyongko, kowe tego konco
Jarene konco kenthel, bojoku kok sleding tekel

Opo ra ono, lanang liyo seng seneng kowe, nganti kowe nikung
Bojone konco dewe... e... e...
Baca selengkapnya ›

Download lagu Via Vallen - Bojo Ketikung

Download lagu Via Vallen - Bojo Ketikung, Download Lagu Via Vallen - Bojo Ketikung [OFFICIAL] Mp3 , via-vallen-bojo-ketikung.mp3, Lirik lagu Bojo Ketikung, Video klip Via Vallen Bojo Ketikung mp4. Kumpulan link download Bojo Ketikung di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Via Vallen Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Via Vallen

Lagu dari Via Vallen Terpopuler

×