Open Nav

Via Vallen - Bojo Galak

Download lagu Via Vallen - Bojo Galak, ukuran 5.12 MB durasi 05:04 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Via Vallen. Dapatkan link download Bojo Galak gratis, mudah dan cepat.

Artis Via Vallen
Judul Bojo Galak
Diunggah 18 Maret 2020
Ukuran 5.12 MB
Durasi 05:04 Menit
View 501x
Judul Video Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Stafaband - Download lagu Via Vallen - Bojo Galak yang resmi rilis pada 02 March 2018 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Via Vallen terus dapat berkarya.

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Via Vallen - Bojo Galak


Lirik Lagu "Bojo Galak" oleh Via Vallen

        Wis nasibe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tau ngapenake
Seneng muring, omongane sengak
Kudu tak trimo, bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan
Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
Yo wes ben nduwe bojo sing galakSenajan batinku ngampet ono njero dodo

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ning ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
Kliru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke
Senenange nuduh dikira lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung bisa meneng
Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Lek ra keturutan senengane mencak-mencak

Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
Distel kendo wae, tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe

Kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
Tetep cinta senajan bojoku galak

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene
Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene
Baca selengkapnya ›

Download lagu Via Vallen - Bojo Galak

Download lagu Via Vallen - Bojo Galak, Download Lagu Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video) Mp3 , via-vallen-bojo-galak.mp3, Lirik lagu Bojo Galak, Video klip Via Vallen Bojo Galak mp4. Kumpulan link download Bojo Galak di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Via Vallen Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Via Vallen

Lagu dari Via Vallen Terpopuler

×