Open Nav

Via Vallen - Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel)

Download lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel), ukuran 6.42 MB durasi 06:37 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Via Vallen. Lagu Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel) dari Via Vallen resmi rilis pada 13 March 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Via Vallen terus dapat berkarya. Dapatkan link download Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel) gratis, mudah dan cepat.

Artis Via Vallen
Judul Aku Cah Kerjo
Diunggah 24 Juni 2020
Ukuran 6.42 MB
Durasi 06:37 Menit
View 437x
Judul Video Via Vallen ft. Jodik Seboul - Aku Cah Kerjo (Karaoke)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel)

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggonku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Dek yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Mas lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Mas tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine
Yen neng ati ra ono wong lanang liyo

Kowe rasah sok mutusi
Aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding lanangan liyo

Mas lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Mas tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine
Yen neng ati ra ono lanangan liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono tresno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Mas lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Mas tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi
Aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo tresno kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Dek yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Dek nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jaluk kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho lanangan liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo


Baca selengkapnya ›

Download lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel)

Download lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel), Download Lagu Via Vallen ft. Jodik Seboul - Aku Cah Kerjo (Karaoke) Mp3 , via-vallen-aku-cah-kerjo-ft-jodik-seboel.mp3, Lirik lagu Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel), Video klip Via Vallen Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel) mp4. Kumpulan link download Aku Cah Kerjo (ft. Jodik Seboel) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Via Vallen Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Via Vallen

Lagu dari Via Vallen Terpopuler

×