Open Nav

Via Vallen - Akhire Cidro

Download lagu Via Vallen - Akhire Cidro, ukuran 7.29 MB durasi 07:26 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Via Vallen. Dapatkan link download Akhire Cidro gratis, mudah dan cepat.

Artis Via Vallen
Judul Akhire Cidro
Diunggah 04 Oktober 2020
Ukuran 7.29 MB
Durasi 07:26 Menit
View 242x
Judul Video Via Vallen - Akhire Cidro [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Via Vallen - Akhire Cidro


Lirik Lagu "Akhire Cidro" oleh Via Vallen

        Semendal rasa ning dodho 
Naliko kowe teko
Nggowo tresno ning atimu

Mbiyen aku wes kondho
Ojo ngasih tresno
Marang aku sing nuli loro
Mergo tresno hooo hooo

Nanging iki penjalukanmu
Sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku

Tresno iki wes tak jogo
Tak simpen ning dodho
Neng akhire kowe sing cidro

Piye kok dadi ngene
Tresnaku kowe sing nggawe

Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti

Semendal rasa ning dodho
Naliko kowe teko, nggowo tresno ning atimu
Mbiyen aku wes kondho, ojo ngasih tresno
Marang aku sing nuli loro mergo tresno hooo hooo

Nanging iki penjalukanmu, sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku
Tresno iki wes tak jogo, tak simpen ning dodho
Neng akhire kowe sing cidro

Piye kok dadi ngene
Tresnaku kowe sing nggawe

Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti

Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti
Baca selengkapnya ›

Download lagu Via Vallen - Akhire Cidro

Stafaband - Download lagu Via Vallen - Akhire Cidro yang resmi rilis pada 15 June 2017 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Via Vallen terus dapat berkarya.

Download MP3 / Video MP4

Download lagu Via Vallen - Akhire Cidro, Download Lagu Via Vallen - Akhire Cidro [OFFICIAL] Mp3 , via-vallen-akhire-cidro.mp3, Lirik lagu Akhire Cidro, Video klip Via Vallen Akhire Cidro mp4. Kumpulan link download Akhire Cidro di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Via Vallen Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Via Vallen

Lagu dari Via Vallen Terpopuler

×