Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Ttm Akustik - Cerito Loro (ft. Putri Andien) MP3

Ttm Akustik 124x dilihat 2 minggu yang lalu
Ttm Akustik - Cerito Loro (ft. Putri Andien)

Download lagu Ttm Akustik - Cerito Loro (ft. Putri Andien) Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Ttm Akustik - Cerito Loro (ft. Putri Andien) yang dibawakan oleh "Ttm Akustik" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Ttm Akustik terus dapat berkarya.

  • Title: Cerito Loro (ft. Putri Andien)
  • Artist: Ttm Akustik
  • Genre: Indonesia
  • Size: 7.41 MB
  • Duration: 07:38 menit
  • Hits: 124x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 14 December 2020
  • Diperbarui: 27 December 2020
Lirik Lagu Cerito Loro (ft. Putri Andien) :

tak tembangke lagu iki
kanggo sliramu sing paling tak tresnani
getun ati iki, aku ra nepati janji
aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo

kelingan mbiyen dewe ketemu
kowe janji ra bakal nglarani atiku
segampang iki caramu mupus roso tresnoku
aku ra bakal lali, tekan kapan ra bakal tak ngapurani

kowe lungo ninggal aku, atiku loro
ora nyongko kowe gampang keno gudho
aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
wes gawe loro atimu
aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

tak jaluk pengertianmu
ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan
ora perlu tok getuni cerito loro iki
ora bakal tak baleni

kowe lungo ninggal aku, atiku loro
ora nyongko kowe gampang keno gudho
aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
wes gawe loro atimu
aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

tak jaluk pengertianmu
ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan
ora perlu tok getuni cerito loro iki
ora bakal tak baleni

ora perlu tok getuni cerito loro iki
ora bakal tak baleni

Bagikan:

  • Download Lagu Ttm Akustik Cerito Loro (ft. Putri Andien)
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu