Open Nav

Tekomlaku - Menungso Oratoto

Download lagu Tekomlaku - Menungso Oratoto, ukuran 5.29 MB durasi 05:21 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Tekomlaku. Lagu Menungso Oratoto dari Tekomlaku resmi rilis pada 20 May 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Tekomlaku terus dapat berkarya. Dapatkan link download Menungso Oratoto gratis, mudah dan cepat.

Artis Tekomlaku
Judul Menungso Oratoto
Diunggah 01 Oktober 2020
Ukuran 5.29 MB
Durasi 05:21 Menit
View 471x
Judul Video TEKOMLAKU - Menungso Oratoto (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Tekomlaku - Menungso Oratoto

cerito wingi tak tuliske dadi lagu
mergo kahanane sing marai ngelu
angin wengi sing nggregesi njero awak iki
sing marai netes eluh ono pipi..

soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
phendak dino anane mung rame wae
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..

aku sing gemati.. aku sing nresnani
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

Reff :

pas wingi kowe mblenjani janji
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
tak nei ati ora ngerteni
dasare kowe randue ati..

aku ning kene mbok sepeleke
ra tau nggatheke aku sing meduleke
kowe kui cen menungso oratoto..

soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
phendak dino anane mung rame wae
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..

aku sing gemati.. aku sing nresnani
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

Reff :

pas wingi kowe mblenjani janji
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
tak nei ati ora ngerteni
dasare kowe randue ati..

aku ning kene mbok sepeleke
ra tau nggatheke aku sing meduleke
kowe kui cen menungso oratoto..

pas wingi kowe mblenjani janji
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
tak nei ati ora ngerteni

dasare kowe randue ati..
aku ning kene mbok sepeleke
ra tau nggatheke aku sing meduleke
kowe kui cen menungso oratoto..
kowe kui cen menungso oratoto..
kabeh iki mung marai crito loro..


Baca selengkapnya ›

Download lagu Tekomlaku - Menungso Oratoto

Download lagu Tekomlaku - Menungso Oratoto, Download Lagu TEKOMLAKU - Menungso Oratoto (Official Music Video) Mp3 , tekomlaku-menungso-oratoto.mp3, Lirik lagu Menungso Oratoto, Video klip Tekomlaku Menungso Oratoto mp4. Kumpulan link download Menungso Oratoto di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Tekomlaku Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Tekomlaku

Lagu dari Tekomlaku Terpopuler

×