Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Tekomlaku - Menungso Oratoto MP3

Tekomlaku 32x dilihat 2 minggu yang lalu
Tekomlaku - Menungso Oratoto

Download lagu Tekomlaku - Menungso Oratoto Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Tekomlaku - Menungso Oratoto yang dibawakan oleh "Tekomlaku" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Tekomlaku terus dapat berkarya.

  • Title: Menungso Oratoto
  • Artist: Tekomlaku
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.09 MB
  • Duration: 05:21 menit
  • Hits: 32x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 20 May 2020
  • Diperbarui: 01 October 2020
Lirik Lagu Menungso Oratoto :

cerito wingi tak tuliske dadi lagu
mergo kahanane sing marai ngelu
angin wengi sing nggregesi njero awak iki
sing marai netes eluh ono pipi..

soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
phendak dino anane mung rame wae
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..

aku sing gemati.. aku sing nresnani
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

Reff :

pas wingi kowe mblenjani janji
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
tak nei ati ora ngerteni
dasare kowe randue ati..

aku ning kene mbok sepeleke
ra tau nggatheke aku sing meduleke
kowe kui cen menungso oratoto..

soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
phendak dino anane mung rame wae
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..

aku sing gemati.. aku sing nresnani
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

Reff :

pas wingi kowe mblenjani janji
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
tak nei ati ora ngerteni
dasare kowe randue ati..

aku ning kene mbok sepeleke
ra tau nggatheke aku sing meduleke
kowe kui cen menungso oratoto..

pas wingi kowe mblenjani janji
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
tak nei ati ora ngerteni

dasare kowe randue ati..
aku ning kene mbok sepeleke
ra tau nggatheke aku sing meduleke
kowe kui cen menungso oratoto..
kowe kui cen menungso oratoto..
kabeh iki mung marai crito loro..

Bagikan:

  • Download Lagu Tekomlaku Menungso Oratoto
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu