Open Nav

Tasya Rosmala - Kasmaran (Sejak Mengenal Dirimu) MP3

Download lagu Tasya Rosmala - Kasmaran (Sejak Mengenal Dirimu), ukuran 5.38 MB durasi 05:30 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Tasya Rosmala, dan telah diperbarui pada 03 Oktober 2020.

Artis Tasya Rosmala
Judul Kasmaran
Rilis 18 January 2019
Ukuran 5.38 MB
Durasi 05:30 Menit
View 500x
Judul Video Tasya Rosmala - Kasmaran (Sejak Mengenal Dirimu)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Tasya Rosmala - Kasmaran (Sejak Mengenal Dirimu)

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Bila kamu mengunduh lagu Kasmaran (Sejak Mengenal Dirimu) MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Tasya Rosmala - Kasmaran (Sejak Mengenal Dirimu) belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Tasya Rosmala - Kasmaran (Sejak Mengenal Dirimu) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Tasya Rosmala - Kasmaran (Sejak Mengenal Dirimu)

Dik aku bali, arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak bukteke kowe ojo mbedo ati

Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lunga ra ngilang, nanging mergo kahanan
Aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

Mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu, ngancani uripmu
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Matur suwun wis gelem nompo aku
Sampun percoyo karo janji janjiku
Bakal tak jaga tekaning patiku
Kanggoku awakmu kui harga diriku

Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Tasya Rosmala Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Tasya Rosmala

Lagu dari Tasya Rosmala Terpopuler

×