Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Syahiba Saufa - Tak Lilo Lungamu Feat James AP MP3

Syahiba Saufa 73x dilihat 2 minggu yang lalu
Syahiba Saufa - Tak Lilo Lungamu Feat James AP

Download lagu Syahiba Saufa - Tak Lilo Lungamu Feat James AP Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Syahiba Saufa - Tak Lilo Lungamu Feat James AP yang dibawakan oleh "Syahiba Saufa" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Syahiba Saufa terus dapat berkarya.

  • Title: Tak Lilo Lungamu Feat James AP
  • Artist: Syahiba Saufa
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.58 MB
  • Duration: 05:51 menit
  • Hits: 73x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 03 January 2021
  • Diperbarui: 04 January 2021
Lirik Lagu Tak Lilo Lungamu Feat James AP :

Tak Lilo Lungamu

Langit Mendung Sing Dadi Saksi
Trenyuh Rasane Nelongso Ning Ati
Naliko Pupus Tresno Iki
Ra Ngiro Wis Nduwe Ganti
Sliramu Sing Tak Tresnani...

Pancene Abot Nandang Tresno
Naliko Adoh Jarakā€™e Sliramu
Ra Kuoso Nrimo Tresno Liyo
Mergo Kudu Nompo
Jejodohan Wong Tuwo...

reff :
Yo Wis Kudu Tak Lilakne
Yen Pancen Iki Dalane
Sing Apik Kanggo Tresnamu
Mugo Biso Mulyo Selawase....

Senadyan Aku Nelongso
Nangis Sak Jeroning Atiku
Tresno Tak Rewangi Kanggo Sliramu
Pungkase Sing Nyanding Dudu Aku....
Yen Pancen Iki Salahku
Pangapuroku Tulus Atiku
Dadi Pengiling Crito Sing Tak Tulis

Bagikan:

  • Download Lagu Syahiba Saufa Tak Lilo Lungamu Feat James AP
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu