Open Nav

Syahiba Saufa - Nutupi Laraku

Download lagu Syahiba Saufa - Nutupi Laraku, ukuran 7.45 MB durasi 07:42 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Syahiba Saufa. Lagu Nutupi Laraku dari Syahiba Saufa resmi rilis pada 15 September 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Syahiba Saufa terus dapat berkarya. Dapatkan link download Nutupi Laraku gratis, mudah dan cepat.

Artis Syahiba Saufa
Judul Nutupi Laraku
Diunggah 17 September 2020
Ukuran 7.45 MB
Durasi 07:42 Menit
View 429x
Judul Video Syahiba Saufa - Nutupi Laraku - Koplo Jaranan (Official Music Video ANEKA SAFARI)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Nutupi Laraku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

soyo adoh, mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku ra popo, ning atiku sing rung kulino

yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

soyo adoh, mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku ra popo, ning atiku sing rung kulino

yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku


Baca selengkapnya ›

Download lagu Syahiba Saufa - Nutupi Laraku

Download lagu Syahiba Saufa - Nutupi Laraku, Download Lagu Syahiba Saufa - Nutupi Laraku - Koplo Jaranan (Official Music Video ANEKA SAFARI) Mp3 , syahiba-saufa-nutupi-laraku.mp3, Lirik lagu Nutupi Laraku, Video klip Syahiba Saufa Nutupi Laraku mp4. Kumpulan link download Nutupi Laraku di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Syahiba Saufa Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Syahiba Saufa

Lagu dari Syahiba Saufa Terpopuler

×