Open Nav

Syahiba Saufa - Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane)

Download lagu Syahiba Saufa - Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane), ukuran 6.3 MB durasi 06:25 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Syahiba Saufa. Lagu Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) dari Syahiba Saufa resmi rilis pada 19 October 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Syahiba Saufa terus dapat berkarya. Dapatkan link download Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) gratis, mudah dan cepat.

Artis Syahiba Saufa
Judul Lungamu Ninggal Kenangan
Diunggah 17 November 2020
Ukuran 6.3 MB
Durasi 06:25 Menit
View 468x
Judul Video syahiba saufa - lungamu ninggal kenangan - golek liyane (official music video aneka safari)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane)

Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan, tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan
Yen pancen kuwi dalane, tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang
Jroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten, matur nuwun

Cobo tak kuwat kuwatne, weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne, mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan, tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan
Yen pancen kuwi dalane, tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang, jroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang, senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio, ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun, cekap semanten, matur nuwun

Sak tenane aku sayang, jroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang, senajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio, tresnoku kok sio sio
Mugo kowe ora getun, cekap semanten, matur nuwun


Baca selengkapnya ›

Download lagu Syahiba Saufa - Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane)

Download lagu Syahiba Saufa - Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane), Download Lagu syahiba saufa - lungamu ninggal kenangan - golek liyane (official music video aneka safari) Mp3 , syahiba-saufa-lungamu-ninggal-kenangan-golek-liyane.mp3, Lirik lagu Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane), Video klip Syahiba Saufa Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) mp4. Kumpulan link download Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Syahiba Saufa Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Syahiba Saufa

Lagu dari Syahiba Saufa Terpopuler

×