Open Nav

Sundanis - The Best Of Sundanis

Download lagu Sundanis - The Best Of Sundanis, ukuran 3.2 MB durasi 03:07 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Sundanis. Lagu The Best Of Sundanis dari Sundanis resmi rilis pada 24 April 2019. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Sundanis terus dapat berkarya. Dapatkan link download The Best Of Sundanis gratis, mudah dan cepat.

Artis Sundanis
Judul The Best Of Sundanis
Diunggah 08 Juli 2020
Ukuran 3.2 MB
Durasi 03:07 Menit
View 373x
Judul Video The Best Of Sundanis [Official Bandung Music] High Quality Audio Video
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Sundanis - The Best Of Sundanis

*Musik

cik ngasaan aya jatah mantan
omat disanguan nya kahatur lumayan
kang mun bade ulah diengke engke
nya hayu wae urang silih pepende

asa kasiksa mun lila lelengohan
osok nyeredet ningali nu bobogohan
ukur kumetap bari ciduh ditereuyan
ari keur kieu osok inget ka mantan

pikiran ngeres teu enggeus enggeus
coba nyiar kontak ngeres
coba coba deui ningali di medsos
kontak kontak deui bari ngaharewos

kumaha lamun urang ajak papanggihan
tapi tong lila nya ayeuna pisan
manehna ngajawab nyieun panasaran

cik ngasaan aya jatah mantan
omat disanguan nya kahatur lumayan
kang mun bade ulah diengke engke
nya hayu wae urang silih pepende

memang ukur mantan henteu boga hubungan
tapi lamun sorangan ngarasa kesepian
hayu kadieu akang lain ukur ngirim pesan
tong kasieunan lamun hayang ngasaan

bungah kacida basa manehna balakan
teu percaya siga ngimpi tapi nyata
aslina eta mun kadinya rek dibere
ti luhur ka dada pingping lain php

cik ngasaan aya jatah mantan
omat disanguan nya kahatur lumayan
kang mun bade ulah diengke engke
nya hayu wae urang silih pepende

tah kieu geuning karasana
jadi jomblo teu bisa kumaha
mun pareng teu hayang melanda
nya jeung mantan oge nikmat kacida

ah ngararenah ti mantan menang jatah
edek isuk, beurang, sore, peuting sang mantan bisa
nya lumayan mantan nyieun kesangan
yu disanguan nya kahatur lumayan

cik ngasaan aya jatah mantan
omat disanguan nya kahatur lumayan
kang mun bade ulah diengke engke
nya hayu wae urang silih pepende

cik ngasaan aya jatah mantan
omat disanguan nya kahatur lumayan
kang mun bade ulah diengke engke
nya hayu wae urang silih pepende


Baca selengkapnya ›

Download lagu Sundanis - The Best Of Sundanis

Download lagu Sundanis - The Best Of Sundanis, Download Lagu The Best Of Sundanis [Official Bandung Music] High Quality Audio Video Mp3 , sundanis-the-best-of-sundanis.mp3, Lirik lagu The Best Of Sundanis, Video klip Sundanis The Best Of Sundanis mp4. Kumpulan link download The Best Of Sundanis di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Sundanis Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Sundanis

Lagu dari Sundanis Terpopuler

×