Open Nav

Sundanis - Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco)

Download lagu Sundanis - Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco), ukuran 4.28 MB durasi 04:18 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Sundanis. Lagu Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco) dari Sundanis resmi rilis pada 18 December 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Sundanis terus dapat berkarya. Dapatkan link download Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco) gratis, mudah dan cepat.

Artis Sundanis
Judul Randa Anak 2
Diunggah 08 Juli 2020
Ukuran 4.28 MB
Durasi 04:18 Menit
View 431x
Judul Video Sundanis x Dev Kamaco - Randa Anak 2 [Official Bandung Music]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Sundanis - Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco)

Punten punten bade nanya
Neng saha nami na
Ari eneng parawan atau randa
Ku Teu sangka, si manehna
Ternyata gening randa anak dua

Dina basa waktu harita, kuring keur jalan euy jeung babaturan
Eh aya mojang nu geulis pisan, bari seuri ka kuring uh terus ngiceupan
Ah naha hate bet dugdeg surser
Ah nyeri sirah ge ngadadak cageur
Mereun ieu cinta pandang pertama geus der
da katingalinama manehna awewe bageur

Coba ngawanikeun ah dek ngajak kenalan
Susuganan we nu geulis daek nembalan
Punten neng saha namina, ari bumi na dimana, bade angkat kamana, mending jeung akang saja
Daripada neng indit nyalira

Punten punten bade nanya
Neng saha nami na
Ari eneng parawan atau randa
Ku Teu sangka, si manehna
Ternyata gening randa anak dua

Gening neng gening neng anjeun randa
Gening neng gening neng anak dua
Gening neng gening neng ga papa
Akang pasti nampi ges kagok cinta
Sing ngartos akang ey teu loba waos
Sawios tilas emmh tapina raos
Najan randa tapi henteu sawios
Gurih gurih empuk siga kue bandros

Kareueut amiss tiis, seger seger anu geulis
Mun ngalendehan akang jadi panas tiris
nu geulisna meíni aduhay, nu nempo ge geus pasti ngacay
Cik jaga panon atuh bray, nu geulisna indit bari ngagupay

Punten punten bade nanya
Neng saha nami na
Ari eneng parawan atau randa
Ku Teu sangka, si manehna
Ternyata gening randa anak dua

Aya keti siti tuti fani meli novi dewi
riska ria rita gitaa barogohna ngan ka akang saja
nu barogoh ka akang tapina teu kabita
da hate geus tamplok na ka nyi randaa
Beuki dieu akang asa beuki bogoh
Lamun ditarima akang tangtu pasti atoh

Eneng atos randa kersa nampi
Gaduh anak 2 tapi tapi
Tiasa nyangu sareng ninyuh kopi
Tangtu bisa nyieun akang hepi
Da kumaha neng kieu ayana
Ari kersa mangga henteu ga apa apa
Mun sahereuyeun mendingan teu cios
Alim gagal deui siga nu atos atos

Punten punten bade nanya
Neng saha nami na
Ari eneng parawan atau randa
Ku Teu sangka, si manehna
Ternyata gening randa anak dua


Baca selengkapnya ›

Download lagu Sundanis - Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco)

Download lagu Sundanis - Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco), Download Lagu Sundanis x Dev Kamaco - Randa Anak 2 [Official Bandung Music] Mp3 , sundanis-randa-anak-2-ft-dev-kamaco.mp3, Lirik lagu Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco), Video klip Sundanis Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco) mp4. Kumpulan link download Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Sundanis Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Sundanis

Lagu dari Sundanis Terpopuler

×