Open Nav

Sundanis - Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco) MP3

Download lagu Sundanis - Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco), ukuran 4.28 MB durasi 04:18 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Sundanis, dan telah diperbarui pada 08 Juli 2020.

Artis Sundanis
Judul Randa Anak 2
Rilis 18 December 2018
Ukuran 4.28 MB
Durasi 04:18 Menit
View 571x
Judul Video Sundanis x Dev Kamaco - Randa Anak 2 [Official Bandung Music]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Sundanis - Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco)

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Bila kamu mengunduh lagu Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco) MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Sundanis - Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco) belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Sundanis - Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Sundanis - Randa Anak 2 (ft. Dev Kamaco)

Punten Punten Bade Nanya
Neng Saha Nami Na
Ari Nenng Parawan Atau Randa
Ku Teu Sangka, Si Manehna,
Ternyata Gening Randa Anak Dua

Dina Basa Waktu Harita, Kuring Keur Jalan Euy Jeung Babaturan..
Eh Aya Mojang Nu Geulis Pisan, Bari Seuri Ka Kuring Uh Terus Ngiceupan
Ah Naha Hate Bet Dugdeg Surser,
Ah Nyeri Sirah Ge Ngadadak Cageur
Mereun Ieu Cinta Pandang Pertama Geus Der,
da Katingalinama Manehna Awewe Bageur

Coba Ngawanikeun Ah Dek Ngajak Kenalan
Susuganan We Nu Geulis Daek Nembalan
Punten Neng Saha Namina, Ari Bumi Na Dimana, Bade Angkat Kamana, Mending Jeung Akang Saja
Daripada Neng Indit Nyalira


Gening Neng Gening Neng Anjeun Randa
Gening Neng Gening Neng Anak Dua
Gening Neng Gening Neng Ga Papa
Akang Pasti Nampi Ges Kagok Cinta
Sing Ngartos Akang Ey Teu Loba Waos
Sawios Tilas Emmh Tapina Raos
Najan Randa Tapi Henteu Sawios
Gurih Gurih Empuk Siga Kue Bandros

Kareueut Amiss Tiis, Seger Seger Anu Geulis
Mun Ngalendehan Akang Jadi Panas Tiris
nu Geulisna Me’’ni Aduhay, Nu Nempo Ge Geus Pasti Ngacay
Cik Jaga Panon Atuh Bray, Nu Geulisna Indit Bari Ngagupay

Aya Keti Siti Tuti Fani Meli Novi Dewi
riska Ria Rita Gitaa Barogohna Ngan Ka Akang Saja. Nu Barogoh Ka Akang Tapina Teu Kabita
da Hate Geus Tamplok Na Ka Nyi Randaa
Beuki Dieu Akang Asa Beuki Bogoh
Lamun Ditarima Akang Tangtu Pasti Atoh

Eneng Atos Randa Kersa Nampi
Gaduh Anak 2 Tapi Tapi
Tiasa Nyangu Sareng Ninyuh Kopi
Tangtu Bisa Nyieun Akang Hepi
Da Kumaha Neng Kieu Ayana
Ari Kersa Mangga Henteu Ga Apa Apa
Mun Sahereuyeun Mendingan Teu Cios
Alim Gagal Deui Siga Nu Atos Atos


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Sundanis Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Sundanis

Lagu dari Sundanis Terpopuler

×